Рецепт приготування млинців можна замінити своїм коханим, кому як більше подобається. Але в поєднанні з начинкою страва виходить ситним і дуже смачним.
Інгредієнти
Шинка – 200 грам | |
Сир – 150 грам | |
Молоко можна взяти будь-якої жирності – 2 склянки | |
Тепла Вода – 1 стакан | |
Яйце куряче велике – 2 штуки | |
Цукор або цукрова пудра – 2 столові ложки | |
Сіль – щіпка | |
Майонез – 3 столові ложки | |
Борошно – 300 грам |
Недільний сніданок великої родини, коли ще трішки хочеться поніжитися в ліжку, потрібно приготувати дуже швидко. Адже голодні домочадці чекають смачні і апетитні страви, які приготувала дбайлива господиня. А що може бути смачніше домашніх млинців?! Тільки млинці з начинкою з дрібно порізаної шинки і натертого сиру. Страву можна приготувати в будь-який вільний час, покласти в морозилку. А при необхідності викласти на сковороду або підігріти в мікрохвильовій печі.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Натерти на тертці, шинку і сир (на великій), або шинку порізати маленькими тонкими смужками. Змішати з майонезом.
Приготувати тісто для випічки млинців.
Випікати млинці, – причому смажити з обох сторін. Зняти млинець зі сковороди і поки він теплий викласти порцію начинки.
Акуратно загорнути блін. Проробити ті ж дії з кожним млинцем.