Мінімальна кількість інгредієнтів дозволяє створити чудовий смак. Це салат, який можна подати як на сімейне застілля, так і просто до вечері.
Інгредієнти
Крабові палички – 1 упаковка | |
Квасоля червона консервована – 1/2 банки | |
Сир – 50 г | |
Майонез для заправки | |
Петрушка – 1 ст. ложка, приблизно (рубаною) |
Назва “крабовий салат” викликає асоціації з рисом, кукурудзою та огірками. Але це незвичайний крабовий салат, а приносить нові смаки і відчуття.
Покроковий рецепт
Підготуємо всі інгредієнти: очистимо крабові палички, відкриємо банку квасолі.
Спершу необхідно нарізати крабові палички. Так як вони мало чим відрізняються за складом і смаковими якостями від крабового м’яса, то можна використовувати його.
Тепер до них додаємо червону консервовану квасолю, перед цим злив сік.
Потім потрібно натерти сир на крупній тертці. Сиру можна брати більше або менше. Орієнтуйтеся на свій смак.
Додайте майонез як соус, посоліть і поперчіть за смаком. Замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт. Мені подобається додавати петрушку, я використовую заморожену. Спробуйте теж.
Останній крок – ретельно все перемішати. Тепер наш салат готовий. Приємного апетиту!