Ніжні биточки з рибного фаршу чудово підходять для дитячого меню.
Інгредієнти
оливкова або горіхове масло для смаження – 30 мл | |
відбірні яйця курячі сирі – дві штуки | |
філе тріски – 800 г | |
просеянная борошно пшеничне високоякісна для панірування – 60 г | |
тертий пармезан – 150 г | |
білий перець тонкомолотий – 3 г | |
листя салату «Айсберг» – три штуки | |
спеції для рибних страв – 5 г | |
жирні вершки – 20 мл | |
тонкомолота сіль морська – 3 г | |
свіжий рубаний кріп – 20 г | |
гілочки петрушки для оформлення – три штуки | |
невеликі часникові зубці очищені – дві штуки |
З філе тріски, пармезану і ароматного кропу можна приготувати ніжні і дуже корисні биточки, які рекомендовано включити до дитяче меню.
Покроковий рецепт
Шматочками середнього розміру нарізати філе тріски, відправити в миску, потім рибу подрібнити блендером.
Влити трохи вершків, додати тертий часник і сирі курячі яйця, а також сіль.
Насипати в цю ж посуд подрібнений кріп, а також тертий пармезан, додати білий перець суміш спецій.
Ретельно перемішати інгредієнти, з приготовленої рибної маси сформувати невеликі биточки, обваляти їх у борошняний паніровці.
Обсмажити ніжні рибні биточки на сковорідці в гарячому маслі до повної готовності з обох сторін, перекласти їх на блюдо, застелене великими салатними листям, прикрасити гілочками петрушки, потім подавати до столу.