Ніжні биточки з тріски з кропом і пармезаном для дитячого меню

Ніжні биточки з тріски з кропом і пармезаном для дитячого меню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні биточки з рибного фаршу чудово підходять для дитячого меню.

Інгредієнти

оливкова або горіхове масло для смаження – 30 мл
відбірні яйця курячі сирі – дві штуки
філе тріски – 800 г
просеянная борошно пшеничне високоякісна для панірування – 60 г
тертий пармезан – 150 г
білий перець тонкомолотий – 3 г
листя салату «Айсберг» – три штуки
спеції для рибних страв – 5 г
жирні вершки – 20 мл
тонкомолота сіль морська – 3 г
свіжий рубаний кріп – 20 г
гілочки петрушки для оформлення – три штуки
невеликі часникові зубці очищені – дві штуки

Як приготувати Ніжні биточки з тріски з кропом і пармезаном для дитячого меню

З філе тріски, пармезану і ароматного кропу можна приготувати ніжні і дуже корисні биточки, які рекомендовано включити до дитяче меню.

Покроковий рецепт

Шматочками середнього розміру нарізати філе тріски, відправити в миску, потім рибу подрібнити блендером.

Влити трохи вершків, додати тертий часник і сирі курячі яйця, а також сіль.

Насипати в цю ж посуд подрібнений кріп, а також тертий пармезан, додати білий перець суміш спецій.

Ретельно перемішати інгредієнти, з приготовленої рибної маси сформувати невеликі биточки, обваляти їх у борошняний паніровці.

Обсмажити ніжні рибні биточки на сковорідці в гарячому маслі до повної готовності з обох сторін, перекласти їх на блюдо, застелене великими салатними листям, прикрасити гілочками петрушки, потім подавати до столу.