Котлети виходять дуже ніжні і надзвичайно соковиті. Дуже подобаються дітям.
Інгредієнти
Філе куряче – 500 гр. | |
Сухарі панірувальні – 7 столових ложок | |
Батон сухий – 2-3 шматочки | |
Масло рослинне – 3-4 столові ложки | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Сир – 180 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Часник – 3 зубчики | |
Зелень заморожена – 2 столові ложки |
Інгредієнти для приготування котлет легко знайти в будь-якому магазині. Не зажадають особливих зусиль і витрат, в тому числі і часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування курячих котлет.
Куряче філе промити, порізати і перекрутити на фарш на м’ясорубці.
Сухий батон замочити в теплому молоці або теплій кип’яченій воді.
Цибулю і часник теж пропустити через м’ясорубку до фаршу.
З батона віджати зайву рідину і теж пропустити через м’ясорубку.
Додати до фаршу сир, яйце, зелень, перець чорний мелений і сіль. Замісити фарш.
Розігріти рослинну олію в сковороді. Сформувати котлети, добре обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.
Ніжні курячі котлетки готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Для дієтичного харчування подавати краще з овочами. Приємного апетиту!