Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою

Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати очищену картоплю кубиками, промити і помістити в каструлю.

Додати рубані цибульні стрілки. Залити чистою водою і відправити каструлю на вогонь.

Подрібнити курочку кубиками. Філе промити і додати в суп.

Подрібнити зелень за смаком. Це може бути петрушка, кріп, шпинат, зелений лук або часник, базилік, кріп,кінза. Промити кускус. Додати інгредієнти в суп і заправити страву з вершковим маслом.

Дати супу настоятися і подавати блюдо до столу.

Гарячий і смачний вершковий суп з кускусом і зеленню готовий! Приємного апетиту!