Смачно і низькокалорійні.
Інгредієнти
соняшникове очищене насіння для оформлення – на свій смак | |
сир фета – 170 р | |
болгарський соковитий перець червоний – одна штука | |
ароматна олія – на свій смак | |
чорні великі маслини без кісточок – шість штук | |
болгарський перець зелений – одна штука |
Болгарський перчик, запечений в духовці, виходить дуже смачним і досить соковитим, а з нього можна приготувати відмінний низькокалорійний салат.
Покроковий рецепт
Обидва перцю промити ретельно, потім перекласти на деко, злегка збризнути за бажанням будь-яким рослинним маслом і до утворення невеликих підпалин запікати при середній температурі.
Як тільки на поверхні солодких перчиком з’являться зі всіх сторін невеликі підпалини, відразу ж перекласти ці овочі в гарячому вигляді в невелику каструлю і щільно закрити кришкою, хвилин на десять залишити.
Через покладений час акуратно видалити за допомогою гострого ножа шкірку, потім м’якоть нарізати смужками і викласти нарізані перчики в салатник, після цього підсушити при регулярному помішуванні очищене соняшникове насіння, остудити їх повністю. Фету нарізати невеликими кубиками.
Викласти кубики фети, а також маслинки, нарізані товстими кружальцями, в салатник, полити компоненти невеликою кількістю ароматного масла, зверху присипати обсмаженими соняшниковим насінням і подавати приготований салат до столу.
За своїм бажанням салат можна прикрасити листочками зеленого базиліка.