м’якоті свинини (свинна вирізка) – 500 г | |
сіль, перець – за смаком | |
соєвий соус – 3 столові ложки | |
рослинна олія – 2 столові ложки | |
Вишневий соус: | |
вишня – 2 склянки | |
цукор – за смаком | |
сіль – щіпка | |
перець мелений – за смаком |
Обсмажена свинина, запечена у фользі, з вишневим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
м’якоті свинини (свинна вирізка) – 500 г | |
сіль, перець – за смаком | |
соєвий соус – 3 столові ложки | |
рослинна олія – 2 столові ложки | |
Вишневий соус: | |
вишня – 2 склянки | |
цукор – за смаком | |
сіль – щіпка | |
перець мелений – за смаком |