Обсмажена свинина, запечена у фользі, з вишневим соусом

Обсмажена свинина, запечена у фользі, з вишневим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную спробувати рецепт свинини, маринованої в соєвому соусі. Свиняче м’ясо спочатку будемо маринувати шляхом шприцювання, тобто будемо робити їй уколи. Але для початку обсмажимо свинину цілим шматком на розпеченому рослинному маслі,щоб утворилася скоринка і м’ясо залишилося соковитим. Доповнимо цей рецепт брусничним соусом.

Як м’якоті свинини, краще всього брати свинячу вирізку. Вона і готується швидше, і з нею ви не помилитеся. Вийде соковитою і м’якою, якщо не перетримати в духовці.

Покроковий рецепт