У миску забиваємо пару курячих яєць. У нас яйця великі, якщо у вас продукт дрібний, візьміть 3 яйця. Підсипаємо до курячим яйцям цукровий пісок, щіпку солі.
Вливаємо половину норми теплого молока.
Інгредієнти, що знаходяться в мисці, перемішуємо так, щоб в результаті вийшла однорідна суміш.
У суміш з молока і яєць всипаємо борошно. Її, до речі, рекомендується просіяти.
Вмішуємо борошно в молочно-яєчну суміш. Вийшло густе тісто. Додаємо в нього решту молока.
А ще в млинцеве тісто потрібно влити окріп, щоб «вирівняти» консистенцію млинцевого тесту.
В млинцеве тісто додаємо рослинне масло, перемішуємо. Даємо тісту трохи відпочити, а потім починаємо випічку млинців на розпеченій сковороді.
Оксамитові смажимо млинці по хвилинці з кожної сторони. Зі сковороди млинці викладаємо на тарілку стопкою.
Приємного всім перекусу!