Овочеве рагу з адигейський сиром

Овочеве рагу з адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Схема приготування запозичена з Індії. Індуси називають це блюдо “Сабджі”.

Інгредієнти

Морква – 2-3 шт.
адигейський сир – 150-200 гр.
Помідори – 3-5 шт.
Болгарський перець – 2-3 шт.
Капуста білокачанна – 400 гр.
Кріп – 1 пучок
Петрушка – 1 пучок
Сіль – 1 ч. л.
Рослинне масло – для обсмажування
Вода – 1 стакан
Куркума – 0.5 ч. л.
Коріандр – 0.5 ч. л. мелений
Зіра – 0,5 ч. л.

Як приготувати Овочеве рагу з адигейський сиром

Рагу приготована за цим рецептом обожнюють мої домашні. Готую таке рагу дуже давно. Схема приготування запозичена з Індії. Індуси називають це блюдо “Сабджі”. Сабджі може готується з різних овочів і з різними приправами. Його можна зробити гострим, додавши червоний і чорний перець. Можна зробити солодким, додавши цукор. Можна залишити помірний смак, як в рецепті нижче. І вже точно таке рагу доведеться по душі в осінні врожайні дні.

В рецепті який тут запропоновано використовується адигейський сир, він чудово замінює м’ясо, і цей рецепт підійде навіть для суворих веганів.

Покроковий рецепт

У каструлі розігріти олію, в розігріте масло додати спеції – коріандр, зіру, куркуму. Спеції в олії мають смажитися близько 1-2 хвилин, не більше. Інакше вони пригорять.

Додати в каструлю з маслом і спеціями порізану кубиками моркву. Обсмажувати на помірному вогні близько 10 хв.

Додати в каструлю порізаний болгарський перець. Обсмажувати все разом близько 5 хв.

Нарізати білокачанну капусту не дуже крупно, але і не сильно дрібно. Додати в каструлю.

Налити воду в каструлю. для того що б капуста та інші овочі тушкувалися. Зменшити вогонь до мінімуму. Тушкувати близько 15 хвилин.

Порізати помідори і додати в каструлю. Томити все на повільному вогні близько 10 хвилин.

Адигейський сир порізати маленькими кубиками. Додати в каструлю. Ще близько 8 хвилин тушкувати на слабкому вогні. Якщо хочете ефект м’яса в рагу, обсмажте адигейський сир спочатку у великій кількості соняшникової олії на сковороді до золотої скоринки, потім закиньте в рагу. Це буде дуже смачно.

Додайте нарізану зелень. Посоліть. Подавати можна зі сметаною і зеленню. Можна додати до рагу при подачі варені рис або гречку. Приємного апетиту і будьте щасливі!