Овочеве рагу з капусти і картоплі

Овочеве рагу з капусти і картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізаємо, томатну пасту перелити в миску.Цибулю нарізаємо не просто дрібно, а дуже дрібно, так буде смачніше і краще приготуватися.

Розігріваємо сковороду і додаємо трохи олії.

Обсмажуємо цибулю, моркву і томатну пасту на рослинній олії до скоринки.

Солимо і ретельно перемішуємо цибулю, моркву і пасту протягом п’яти хвилин.

Капусту тремо на середній тертці, картоплю нарізаємо кубиками і додаємо до інших овочів.

Додаємо стручкову квасолю і брокколі готуються до овочів.До страви можна додати зелень і спеції за смаком. Я додала кріп, базилік і паприку. Тушкуємо до готовності. Якщо ви хочете зробити рагу з м’ясом, то першим кроком потрібно загасити його, а потім додати овочі і слідувати вищезазначеної інструкції.