Цей рецепт бере свій початок ще в далеких 70-х минулого століття і безмірно любимо всією сім’єю. За бажанням, рецепт може бути змінено і деякі з його інгредієнтів можуть бути замінені.

Інгредієнти
| кабачок – 200 гр | |
| яловичина – 300 гр | |
| картопля – 200 гр | |
| гриби – 200 гр | |
| морква – 2 шт | |
| спеції – за смаком | |
| зелень – за смаком | |
| вода – 1,5 л |
В кінці літа, будинок багатьох людей нагадує склад овочів і це час найсприятливіший для отримання таких вітамінів до перших холодів. Рагу поєднує в собі все – користь овочів, смак і ситність.
Покроковий рецепт

Всі овочі вимити і почистити. Моркву нарізати невеликими ( приблизно 0,5 см) кубиками. Картопля і кабачок так само нарізати кубиками, але більші, діаметром приблизно по 2 див.

Яловичину так само нарізати на кубики діаметром приблизно 1 – 1,5 см.


Суміш з овочів і м’яса тушкувати близько 5 хвилин, потім викласти в каструлю гриби і залити все водою. Рагу варити на середньому вогні під закритою кришкою, іноді піднімаючи її що б перешкодити.

По готовності злити зайву воду, якщо для Вас краще рагу погустіше. Приємного апетиту!
