Овочеве рагу з яловичиною на сковороді

Овочеве рагу з яловичиною на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зберіть в магазині всі овочі, які тільки зможете знайти.

Покроковий рецепт

Розігріваємо масло в казані, додаємо сало або шкварки, добре обсмажити щоб шквара зменшилася в розмірі.

Потім додати дрібно нарізану цибулю, часник і теж все гарненько обсмажити до золотавої скоринки.

Далі м’ясо ріжемо на квадратики, приблизно 2Х2 см, добре смажимо на сильному вогні, щоб м’ясо покрилося скоринкою. Солимо, перчимо і додаємо куркуму. Все добре перемішуємо.

Далі настав час додати картоплю, ріжемо уздовж і шаткуємо тонкими півмісяцями. Перемішуємо і чекаємо, поки вона “зазолотиться”.

Далі додаємо, дрібно нарізаний болгарський перчик.

За ним брокколі, теж дрібно нашатковану.

Кабачок, нарізаний тонкими брусочками, на фото у мене патисон, заморожений, за смаком однаково вийде.

Потім зелений горошок.

Томатну пасту.

Все ретельно перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.


і останній інгредієнт: капустяні листи. Ніжно вкриваємо наше рагу ними закриваємо кришкою і тушкуємо 2 години на середньому вогні.

Через 2 години – страва готова.