Рагу з кабачка, баклажана і болгарського перцю
Інгредієнти
Перець болгарський – 1шт | |
Кабачок невеликого розміру – 1шт | |
Баклажан – 1 шт | |
Часник – 2 зубчики | |
Гострий перець – шматочок 3см | |
Сіль – за смаком |
Смачне і корисне вегетаріанське блюдо
Покроковий рецепт
Готуємо болгарський перець, кабачок, баклажан: миємо їх, з перцю видаляємо насіння
Ріжемо кабачок на невеликі шматочки і кладемо на розігріту сковорідку. Якщо на вашій сковорідці немає антипригарного покриття, то необхідно додати невелику кількість рослинного масла.
Баклажан ріжемо на кубики. Через 5 хвилин з початку гасіння кабачка баклажан потрібно додати на сковорідку
Чистимо часник. Далі пропускаємо його через прес і додаємо в блюдо
Ріжемо болгарський і гострий перець. Болгарський перець можна нарізати крупно, гострий дрібно порубати. Коли баклажан і кабачок дійдуть до м’якості відправляємо перці на сковороду
Закриваємо наше рагу кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин
У готове блюдо залишилося додати сіль за смаком. Апетитне і корисне овочеве рагу готовий, можна подавати до столу.