Готуємо миску. На обробній дошці нарізаємо у формі кубиків очищений варену картоплю. Нарізку перекладаємо в миску.
Аналогічним чином робимо і з морквою. Кубики моркви приєднуємо до картопляної нарізці.
Очищаємо ріпчасту цибулину. Подрібнюємо інгредієнт тонкими півкільцями. Викладаємо цибулю до решти інгредієнтів.
Якщо є необхідність, промиваємо мариновані грибочки. Нарізаємо їх шматочками трохи менше. Додаємо в миску.
Інгредієнти овочевого салату приправляємо сіллю за смаком і меленим перцем. Заправляємо рослинною олією і перемішуємо.
Пісний овочевий салат готовий до подачі на стіл. Приємного всім перекусу!