Якщо не використовувати в рецепті бекон, а ще краще замінити його на сухарики, бульйон замінити на овочевий, вийде відмінний супчик для вегетаріанців і для тих, хто постить.

Інгредієнти
| Савойська капуста – 1/2 качана | |
| Шпинат – 100 г | |
| Бекон – 100 г | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Оливкова олія – 2 ст. л. | |
| Бульйон – 1 склянку (овочевий або м’ясний) | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Сухарі – (грінки) |
Любителям супів-пюре, а також дітям! Якщо замінити м’ясної/курячий бульйон на овочевий, суп пюре вийде не тільки смачний, але і корисний, без шкоди для фігури.
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Дрібно порізану цибулю пасерувати в каструлі на оливковій (можна рослинному) маслі.

Туди ж закинути нарізану шматками савойську капусту і шпинат. Залити бульйоном, варити до готовності.

Бекон нарізати на шматочки і обсмажити до хрусткого стану.

Капусту зі шпинатом остудити, пюрировать за допомогою блендера.

Суп розлити по тарілках, в центр викласти жменьку бекону. Подавати з хрусткими сухариками або часниковими грінками. Приємного апетиту!
