Легкий овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи.

Інгредієнти
| Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
| Часник – 2 зубчики, нарізаного (часник тут не обов’язковий) | |
| Імбир 20 г імбиру, дрібно порізаного (можна спробувати покласти сухий) | |
| Оливкова олія – 2 столові ложки (можна замінити на олію) | |
| Савойська капуста – 300 г листової капусти (пекінської, савойської або інший) або кольорову капусту | |
| Стебло селери – 3 стебла | |
| Морква – 1 невелика морква, нарізана кубиками | |
| Кукурудза консервована – 1 банка | |
| Картопля – 1 шт. (великий) | |
| Курячий бульйон – 8 чашок (приблизно 2 літри), (якщо ви вегетаріанець, використовуйте овочевий бульйон) |
