Овочевий тар-тар з баклажанами

Овочевий тар-тар з баклажанами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.







Дане блюдо дуже просто в приготуванні. Для того, щоб його приготувати в першу чергу подготови баклажани. Очищаємо їх від шкірки, нарізаємо дрібним кубиком і трохи підсолюємо, даємо постояти 15 хвилин, після чого віджимаємо і викладаємо на сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо до золотавої скоринки. Далі йде морква, так само, нарізаний дрібним кубиком. Обсмажуємо ще 5 хв, після чого йде перець, так само нарізаний. Додаємо його до овочів, перемішуємо, додаємо подрібнені кубиком томати без насіння. Обсмажуємо овочеву суміш на середньому вогні 5 хв.



Після цього додаємо в тар-тар подрібнені в’ялені томати, сіль і перець. Кладемо в рагу томатну пасту, перемішуємо, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо близько 15 хв на повільному вогні.




Останнім додаємо подрібнений часник і кріп з кінзою. Перемішуємо блюдо,прогріваємо 3 хв.

Страва готова!
Подаємо тар-тар в загальному блюді.Можна вживати рагу, як гарнір до основного блюда, так і як закуску, наамзывая на тости.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!