Для початку нам необхідно вимити наші складові і висушити. Потім поріжемо невеликими шматочками курячу грудку, кубиками – перець і помідори, цибулину – півкільцями.
Покроковий рецепт
Цибулю кладемо на розігріту сковороду з деякою кількістю олії і додаємо дрібку паприки. Вона зробить цибулю золотистим. Пасеруємо хвилин 5.
Відправляємо до цибулі курячу грудку, помідори і перець. Солимо. Приправляємо перцем чилі.
Приблизно через тридцять хвилин необхідно додати до страви подрібнений часник і ще трохи олії. Тушкуємо ще півгодини на повільному вогні.
Папрікаш готовий! Можна подавати страву як окремо, так і з гарніром. Угорці люблять його їсти з картоплею або рисом.