Смачні макарони з соусом із сиру та шпинату.
Інгредієнти
Фузілі – 200 г | |
Сир голландський – 100 г | |
Молоко – 100 мл | |
Шпинат – 1 пуч. | |
Цибуля – 1/2 шт | |
Часник – 1 зуб. | |
Мускатний горіх – 1/4 ч. л. | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Масло рослинне – 3 ч. л. | |
Сіль – за смаком |
Для любителів італійської пасти і послідовникам вегетаріанської кухні пропоную рецепт макаронів з соусом з шпинату і насиченим сирним смаком. Час на приготування мінімальне, результат чудовий. До такого соусу найкраще підійде паста типу фузіллі. Соус наповнить борозенки пасти і не стече з неї.
Покроковий рецепт
Закип’ятити 2 л. води, підсолити її і відварити в ній спіральки. Поки нагрівається вода і відварюють макарони, зайнятися приготування соусу.
Половину цибулини і часник дрібно нарізати.
Обсмажити до прозорості на сковороді в маслі.
Перекласти цибулю з часником в каструльку і залити молоком.
Всипати в молочну суміш мускатний горіх, перець. Покласти натертий сир.
Розбити блендером до однорідної консистенції.
Викласти до сирного соусу шпинат і ще раз пробити блендером.
Готові фузіллі відкинути на друшляк і висипати в соус. Прогріти 1-2 хв. на вогні.
Цілі листочки шпинату нарізати тонкою соломкою. З них зробити підкладку на тарілці.
Викласти пасту з соусом на шпинат і негайно подавати