Ароматні спагетті в ніжному вершковому соусі. Що може бути краще?

Інгредієнти
| Спагетті – 300гр | |
| Карбонад – 200гр | |
| Шинка куряча – 100гр | |
| Вершки 20-30% – 150мл | |
| Яйце – 2шт | |
| Пармезан – 100гр | |
| Спеції – За смаком | |
| Зелень – 4веточки | |
| Оливкова олія – 1ст.л |
Найпростіший рецепт, але такий смачний, що мову можна проковтнути!
Покроковий рецепт

Варимо спагетті згідно інструкції на упаковці до стану аль денте.

Ріжемо карбонад і шинку невеликими смужками.

Готуємо соус. Добре змішуємо яйця і вершки. Додаємо 50 грн тертого сиру і ще раз ретельно перемішуємо.

Трохи обсмажуємо наш карбонад і шинку на сковороді близько 1-2минут, щоб випарувати жир.



До м’яса додаємо спагетті, потім соус. Ретельно перемішуємо, щоб соус покрив пасту і м’ясо. Не переживайте за сирі яйця в соусі – вони встигнуть підготуватися. Вимкніть вогонь і залиште пасту під кришкою на 1-2 хвилини.

Викладаємо нашу пасту на тарілки. Зверху посипаємо залишками тертого сиру і прикрашаємо зеленню.
Bon appetit!
