Ароматні спагетті в ніжному вершковому соусі. Що може бути краще?
Інгредієнти
Спагетті – 300гр | |
Карбонад – 200гр | |
Шинка куряча – 100гр | |
Вершки 20-30% – 150мл | |
Яйце – 2шт | |
Пармезан – 100гр | |
Спеції – За смаком | |
Зелень – 4веточки | |
Оливкова олія – 1ст.л |
Найпростіший рецепт, але такий смачний, що мову можна проковтнути!
Покроковий рецепт
Варимо спагетті згідно інструкції на упаковці до стану аль денте.
Ріжемо карбонад і шинку невеликими смужками.
Готуємо соус. Добре змішуємо яйця і вершки. Додаємо 50 грн тертого сиру і ще раз ретельно перемішуємо.
Трохи обсмажуємо наш карбонад і шинку на сковороді близько 1-2минут, щоб випарувати жир.
До м’яса додаємо спагетті, потім соус. Ретельно перемішуємо, щоб соус покрив пасту і м’ясо. Не переживайте за сирі яйця в соусі – вони встигнуть підготуватися. Вимкніть вогонь і залиште пасту під кришкою на 1-2 хвилини.
Викладаємо нашу пасту на тарілки. Зверху посипаємо залишками тертого сиру і прикрашаємо зеленню.
Bon appetit!