Паста з грибами у вершковому соусі

Паста з грибами у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В цьому блюді соус виходить неймовірно ароматним, завдяки грибам, а вершки роблять смак м’яким і ніжним.

Інгредієнти

Цибуля – 100 грам
Шампіньйони – 300 грам
Спагетті – 200 грам
Вершки – 300 мл
Оливкова олія – 3 столові ложки
Чорний перець – за смаком
Сіль – За смаком

Як приготувати Макарони з грибами у вершковому соусі

Дуже ситна, але досить легке блюдо. Соус з печерицями виходить дуже ароматний, ідеально з пастою. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які гриби. Інгредієнтів мінімум, а результат – смачний обід за 10 хвилин!

Покроковий рецепт


Спагеті відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Цибулю дрібно порізати. Печериці промити, порізати пластинками.


У сковороді розжарити 3 столові ложки оливкової олії, обсмажувати печериці протягом 5 хвилин, додати до печерицям порізану цибулю, смажити ще 2 хвилини.

Додати відварені спагетті до печерицям і цибулі, залити вершками. Зменшити вогонь, готувати до випаровування вершків.