В цьому блюді соус виходить неймовірно ароматним, завдяки грибам, а вершки роблять смак м’яким і ніжним.
Інгредієнти
Цибуля – 100 грам | |
Шампіньйони – 300 грам | |
Спагетті – 200 грам | |
Вершки – 300 мл | |
Оливкова олія – 3 столові ложки | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – За смаком |
Дуже ситна, але досить легке блюдо. Соус з печерицями виходить дуже ароматний, ідеально з пастою. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які гриби. Інгредієнтів мінімум, а результат – смачний обід за 10 хвилин!
Покроковий рецепт
Спагеті відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Цибулю дрібно порізати. Печериці промити, порізати пластинками.
У сковороді розжарити 3 столові ложки оливкової олії, обсмажувати печериці протягом 5 хвилин, додати до печерицям порізану цибулю, смажити ще 2 хвилини.
Додати відварені спагетті до печерицям і цибулі, залити вершками. Зменшити вогонь, готувати до випаровування вершків.