Це блюдо досить просто готується, проте слід знати про те, що рибу необхідно правильно обсмажувати, в іншому випадку вона просто вийде дуже сухою.

Інгредієнти
| цибуля ріпчаста – 1 головка | |
| великі часникові часточки – дві штуки | |
| червоний перець чилі – половина стручка, за бажанням | |
| ароматне масло оливкове – п’ять ст. ложок | |
| солоні каперси – 1 ст. ложку | |
| рибне філе – 1 велика тушка | |
| будь-яка паста – 300 г | |
| консервовані помідори – 80 г | |
| помідори черрі – 6-8 шт. | |
| біле вино – 70 мл | |
| морська сіль тонкомолота – за смаком | |
| мелений рожевий перець – за смаком | |
| лимон – 1/2 лимона | |
| базилік зелений – листочки |
