Печеня по-домашньому в горщиках

Печеня по-домашньому в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо ріжемо на невеликі квадратні шматочки.

Чистимо картоплю, нарізаємо кубиками.


Моркву і цибулю очищаємо, подрібнюємо будь формою, як вам подобається, але не дуже дрібно.

Викладаємо м’ясо в горщик, розподіляємо рівномірно.

Наступним шаром йде цибуля (частину залишаємо на другий шар), часник і моркву.

Далі кладемо картоплю, останнім шаром знову буде цибулю. Солимо, перчимо та посипаємо зверху спеціями.

Покриваємо майонезом або сметаною (можна змішати і те й інше), заливаємо водою, накриваємо кришкою. Відправляємо м’ясо з картоплею в духовку. Час приготування печені в горщиках близько 1 години 20 хвилин при температурі випікання 180 градусів. Все залежить від вашої духовки.

Печеня з свинини в горщиках готово. Приємного апетиту!