Справжня господиня повинна вміти готувати печеню по-домашньому! Це найстаріше, найбільш просте і в той же час найсмачніше блюдо російської кухні.
Покроковий рецепт
Картоплю очистити , помити і нарізати невеликими кубиками. Залити водою так, щоб трохи прикривала картоплю. Поставити варитися.
Тим часом свинину нарізати невеликими шматочками, окремо обсмажити до напівготовності з додаванням солі. При бажанні можна додати хмелі-сунелі або каррі. Східні приправи додадуть цікавий аромат і тільки прикрасять страву.
Коли картопля звариться, його потрібно посолити. Додати обсмажене м’ясо і залишити тушкуватися.
Подрібнені цибулю і моркву обсмажити до золотистого кольору і додати в сковороду. Перемішати. Додати за смаком спеції. Залишити гаситися ще хвилин на 15.
Перед тим, як зняти страву з вогню, можна додати трохи ароматної зелені. Печеня по-домашньому готове до подачі!
Дане блюдо готується ще і в горщиках.