Печеня з картоплею і грибами

Печеня з картоплею і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дістаємо цибулю. Наріжемо його не невеликі шматочки на досці. Дістаємо сковорідку. На неї виливаємо трохи рослинного масла. Відправляємо на плиту. Викладаємо в сковорідку порізану цибульку і смажимо до золотистого кольору.

Беремо картоплю. Нарізаємо на невеликі кубики. Також дістаємо філе і також нарізаємо його невеликими скибочками.

Беремо горщик. У нього поміщаємо одну порізану картоплю і третю частину підсмаженого лука, далі солимо за смаком і укладаємо ще одну порізану картоплю. Далі перчимо також за смаком і додаємо сушений кріп. Наверх покладемо скибочки курячого м’яса (третина), попередньо розділені, зорово, на 3 частини. Знову посолити. Всі утрамбовуємо. У середині робимо невеликий отвір і в нього кладемо 30 грам вершкового масла. Зверху поливаємо все це майонезом. Дістаємо бекон і сир. Ріжемо їх на дрібні шматочки ножем. Зверху покладемо різані печериці (третю частину баночки) і третю частину бекону. Далі самим верхнім шаром необхідно покласти сир. Так потрібно вчинити з кожним горщиком.

Тепер приступимо до запіканню нашого м’яса з овочами і грибами. Запікати горщик треба в розігрітій до 200 градусів Цельсія духовці, приблизно близько 50 хвилин. Попередньо необхідно наші горщики накрити фольгою. Після закінчення вказаного вище, часу наші горщики з м’ясом готові.

До речі, готуючи їжу в горщиках, вона стає дуже соковита, так як горщик не дає сокам розлитися або википіти. Тому у нас повинно вийде чудове мяско з картоплею! Приємного апетиту!