Печеня з свинини, тушкована у вині

Печеня з свинини, тушкована у вині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку мою м’ясо. Потім потрібно гарненько його обсушити за допомогою паперового рушника і нарізати на порційні шматочки середнього розміру. Далі обвалюємо кожен шматочок в суміші перцю і солі. Розігріваємо сковорідку наливаємо туди рослинне або оливкове масло. Коли масло максимально нагріється кидаємо шматочки свинячого м’яса і обсмажуємо до золотавої скоринки.

Далі чищу цибулю і нарізаю невеликими півкільцями. Коли м’ясо гарненько обжарилось, починаю додавати цибулю. Лука повинно бути досить багато і тому я акуратно перемішуємо вміст на сковороді. Так само, додаю пару зубчиків часнику і порізану кільцями моркву. Смажити все потрібно до того моменту, поки цибуля не стане золотистого кольору. Коли це відбудеться, я виливаю червоне вино (потрібно щоб воно було не солодке) і накриваю все кришкою, щоб м’ясо з цибулею потушилось у вині. Гасити потрібно до того моменту, поки все вино не випарується.

Коли вино випарувалося, знімаю кришку і збільшую вогонь. На середньому вогні смажу м’ясо з цибулею ще приблизно п’ять хвилин. Коли страва готова, красиво викладаю його на тарілку і подаю до столу. М’ясо виходить дуже соковитим, а цибулю трохи карамелізованою.