Для початку потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти цієї страви.
Включаємо мультиварку в режим «смаження», ллємо трохи соняшникової олії, засипаємо цибулю, моркву порізану кубиками, бажано. І смажимо до напівготовності засмажку.
Далі додаємо м’ясо, порізане брусочками, добре перемішуємо і чекаємо, поки воно запечатается.
Після чого вимикаємо режим «смаження». Нарізаємо кубиками картоплю, перець і часник ріжемо довільно.
Додаємо до м’яса картопля, перець і часник, висипаємо томатну пасту, солимо і заливаємо водою. Вода не повинна покрити картопля, інакше вона не встигне випаруватися за час приготування. Добре перемішуємо, виставляємо режим «гасіння» на 60 хв. Закриваємо каструлю, але не забуваємо періодично помішувати. В кінці пробуємо на сіль. Приємного апетиту!