Поєднання грибів сметани і сиру запечені до рум’яної скоринки, викличе у вас неймовірний захват.
Інгредієнти
Печериці – 1 кг | |
Сир (плавлений або звичайний твердий) – 100г | |
Сметана – 6 ст ложок | |
Олія – для змащування форми | |
Сіль, перець – За смаком |
Фаршировані гриби завжди розходяться першими на будь-якому святі. Приготувавши їх ваші гості будуть у захваті. Рецепт дуже простий і доступний.
Покроковий рецепт
Для початку візьмемо гриби і гарненько їх помиємо, акуратно відокремити ніжки від шляпок. Капелюшки викласти на змащений маслом деко, підсолити і поставити в духовку для виходу води на 15 хвилин.
Тим часом готуємо начинку, дрібно нарубим ніжки грибів, на дрібній тертці потерти сир, додати сметану і перемішати.
Через 15 хвилин вийняти гриби і якщо всередині залишилася вода , акуратно за допомогою виделки вилити воду на деко.
Начинити гриби приготувань масою за допомогою чайної ложки і поставити в духовку до рум’яної скоринки.
Коли скоринка стала рум’яною, вийняти гриби з духовки і дати охолонути.
Перекласти на тарілку. Блюдо готове.