Печінка куряча по-індійськи

Печінка куряча по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт не потребує багато зусиль.

Інгредієнти

Печінка куряча – 0,5 кг.
Помідори – 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Кінза – невеликий пучок
Часник – 3 зубчики
Імбир мелений – 1 столова ложка
Перець чилі – 1 стручок
Перець червоний мелений – 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений – 2 столові ложки
Куркума – 1 столова ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки

Як приготувати Печінка куряча по-індійськи

Дуже пікантне і смачне блюдо. Припаде до смаку любителям гострої їжі. З простих продуктів, приготованих за індійським рецептами, виходить незвичайне і смачне блюдо. Секрет страви криється в поєднанні спецій і способі приготування.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.



Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Помідори дрібно порізати.


Часник видавити і додати до нього імбир.

Цибулю дрібно порізати.

Перець чилі порізати.

Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.

Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.

Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.


Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.

Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!