Цей рецепт не потребує багато зусиль.
Інгредієнти
Печінка куряча – 0,5 кг. | |
Помідори – 0,5 кг. | |
Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
Кінза – невеликий пучок | |
Часник – 3 зубчики | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Перець чилі – 1 стручок | |
Перець червоний мелений – 1/4 чайної ложки | |
Коріандр мелений – 2 столові ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 3 столові ложки |
Дуже пікантне і смачне блюдо. Припаде до смаку любителям гострої їжі. З простих продуктів, приготованих за індійським рецептами, виходить незвичайне і смачне блюдо. Секрет страви криється в поєднанні спецій і способі приготування.
Покроковий рецепт
Підготувати всі продукти.
Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.
Помідори дрібно порізати.
Часник видавити і додати до нього імбир.
Цибулю дрібно порізати.
Перець чилі порізати.
Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.
Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.
Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.
Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.
Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!