Цей рецепт не потребує багато зусиль.

Інгредієнти
| Печінка куряча – 0,5 кг. | |
| Помідори – 0,5 кг. | |
| Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
| Кінза – невеликий пучок | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка | |
| Перець чилі – 1 стручок | |
| Перець червоний мелений – 1/4 чайної ложки | |
| Коріандр мелений – 2 столові ложки | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Гарам масала – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки |
Дуже пікантне і смачне блюдо. Припаде до смаку любителям гострої їжі. З простих продуктів, приготованих за індійським рецептами, виходить незвичайне і смачне блюдо. Секрет страви криється в поєднанні спецій і способі приготування.
Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.



Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Помідори дрібно порізати.


Часник видавити і додати до нього імбир.

Цибулю дрібно порізати.

Перець чилі порізати.

Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.

Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.

Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.


Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.

Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!
