Печінка куряча по-індійськи

Печінка куряча по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі продукти.



Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Помідори дрібно порізати.


Часник видавити і додати до нього імбир.

Цибулю дрібно порізати.

Перець чилі порізати.

Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.

Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.

Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.


Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.

Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!