Підготувати всі продукти.
Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.
Помідори дрібно порізати.
Часник видавити і додати до нього імбир.
Цибулю дрібно порізати.
Перець чилі порізати.
Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.
Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.
Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.
Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.
Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!