Печінка куряча, тушкована з овочами на сковороді

Печінка куряча, тушкована з овочами на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряча печінка крім того, що містить у своєму складі безліч корисних для нашого організму вітамінів і мінералів, ще чудово поєднується з різними інгредієнтами, наприклад – овочами. Ось і в запропонованому рецепті печінка птиці на сковороді при гасінні відмінно «сусідить» з пасированого морквою, цибулею і солодким болгарським перчиком. Крім цього гастрономічного переваги куряча печінка має ще одне – вона швидко готується, так що, загасити субпродукт з овочами на сковороді можна легко, не займаючи багато часу. Подробиці в покроковому описі нижче.

Покроковий рецепт