Підготуємо всі інгредієнти: печінка повинна бути розморожена і промита. Великі шматки нарізаємо. Очищаємо овочі, а потім подрібнюємо так: морквину теркою, цибулю ножем ріжемо, перчик теж ріжемо, але тільки смужками.
Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Для обжарювання викладаємо в сковороду нарізку з овочів. Пасеруємо приблизно 5 хвилин.
Викладаємо на сковороду до овочевих пассированным інгредієнтів шматочки курячої печінки. Перемішуємо, тушкуємо на малому вогні близько 7-10 хвилин.
Коли на шматочки курячої печінки не залишиться кров’яних патьоків, можна додавати до них томатний соус (можна замінити томатною пастою або кетчупом). Не забуваємо про спеції, печінка потрібно посолити і трохи поперчити.
Доливаємо до інгредієнтів на сковороду приблизно 150 мл води (може трохи більше або менше). Накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо курячу печінку з овочами приблизно 10 хвилин. Цього часу буде досить, щоб субпродукт повністю потушился.
Готову курячу печінку подаємо як самостійне блюдо або супроводжуємо своїм улюбленим гарніром. Приємного всім перекусу!