Печінковий паштет з курячої печінки

Печінковий паштет з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти. Курячу печінку промити, просушити. Цибулю і моркву очистити від шкірки і нарізати великими шматочками.

Тушкувати до напівготовності цибулю з морквою, потім додати курячу печінку, і тушкувати під кришкою ще хвилин 15.

Після того як печінка з овочами буде готові, охолодити і перекласти її в блендер.

Збивати блендером до пастоподібної маси. Коли ми отримаємо однорідну суміш паштету, дістаємо її (суміш) з чаші блендера, перекладаємо в жароустойчивую посуд і зверху заливаємо розтопленим, вершковим маслом. І, відправляємо наш печінковий паштет на 30-35 хв при температурі 180 в духовку. Печінковий паштет з курячої печінки можна їсти вже і після збивання блендером, але якщо пропекти його, то смак виходить більш ніжним.
Приємного Вам апетиту!