Печінковий торт з морквою

Печінковий торт з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В основних інгредієнтах печінка куряча, яйця, борошно, молоко… Між млинцями можна інгредієнти міняти по своєму смаку.

Інгредієнти

Печінка куряча – 500 р.
Яйце – 4 шт.
Молоко – 100 мл
Сіль, перець – за смаком
Борошно – 1 ст.
Олія соняшникова рафінована – 1 ст. л.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез – 1 уп. невелика (мол. 100)
Часник – 1 зубчик

Як приготувати Печінковий торт з морквою

Красиве блюдо, смачна закуска.

Покроковий рецепт


Печінку промиваємо, видаляємо жилки, складаємо в глибоку миску, додаємо сіль, перець, 1 яйце.


Добре перемішуємо міксером, додаємо молоко та соняшникову олію, ще раз перемішуємо.

Додаємо борошно і все перемішуємо.


Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії смажимо печінкові млинці: акуратно виливаємо на сковороду печінкову масу не дуже товстим шаром, розподіляємо ложкою по сковороді. Помірний вогонь. Смажимо з двох сторін до готовності.


Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на тертці, обсмажуємо. Варимо 3 яйця.


Готовий млинець викладаємо на велике кругле блюдо. Перший шар промазуємо майонезом, тремо на тертці 1 яйце.


Другий готовий млинець кладемо зверху. Другий шар: плавлений сир, майонез, часник, зелень.


Ще один готовий млинець кладемо зверху. Змащуємо майонезом, викладаємо зверху обсмажені цибулю і моркву. Закриваємо ще одним готовим млинцем.




Останній шар, самий верхній повинен бути красивим. Промазуємо майонезом, трьом окремо білки і жовтки. Білки по краях, жовтки в середині, прикрашаємо зеленню і шматочками помідорів. Даємо трохи постояти, щоб просочився. Потім розрізаємо, розкладаємо по тарілках, подаємо. Приємного апетиту!