Знайоме блюдо з незвичайною начинкою.
Інгредієнти
болгарський перець – 2 шт. | |
куряча грудка – 1 шт. | |
ківі – 2 шт. | |
курячий бульйон – півсклянки | |
олія оливкова – за смаком | |
будь-яка зелень, перець, сіль – за смаком |
Це друга страва здивує своїм смаком всіх домочадців. Здавалося б, поєднання болгарських перців і курячого м’ясо зовсім не нове, але тут у начинку додають і м’якоть ківі, яке не може внести родзинку в блюдо.
Покроковий рецепт
Куряче філе промивають і нарізають невеликими кубиками. Ківі очищають і подрібнюють аналогічним чином, змішують з сирим м’ясом.
Додають до начинки мелений перець і подрібнену зелень. Солять за смаком, заправляють оливковою олією.
Болгарські перці розрізають навпіл і вичищають насіння з білими перегородками, наповнюють ароматною начинкою і тушкують до готовності з додаванням бульйону.
Блюдо потрібно подавати в гарячому вигляді, можна оформити листовим салатом або пір’ям зеленого лука.