Перець, фарширований куркою і ківі

Перець, фарширований куркою і ківі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знайоме блюдо з незвичайною начинкою.

Інгредієнти

болгарський перець – 2 шт.
куряча грудка – 1 шт.
ківі – 2 шт.
курячий бульйон – півсклянки
олія оливкова – за смаком
будь-яка зелень, перець, сіль – за смаком

Як приготувати Перець, фарширований куркою і ківі

Це друга страва здивує своїм смаком всіх домочадців. Здавалося б, поєднання болгарських перців і курячого м’ясо зовсім не нове, але тут у начинку додають і м’якоть ківі, яке не може внести родзинку в блюдо.

Покроковий рецепт

Куряче філе промивають і нарізають невеликими кубиками. Ківі очищають і подрібнюють аналогічним чином, змішують з сирим м’ясом.

Додають до начинки мелений перець і подрібнену зелень. Солять за смаком, заправляють оливковою олією.

Болгарські перці розрізають навпіл і вичищають насіння з білими перегородками, наповнюють ароматною начинкою і тушкують до готовності з додаванням бульйону.

Блюдо потрібно подавати в гарячому вигляді, можна оформити листовим салатом або пір’ям зеленого лука.