Під корейська морква з цибулею і мясом (теплий салат)

Під корейська морква з цибулею і мясом (теплий салат) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі звикли до звичайної хрусткою моркви по-корейськи. Морква, приготована за цим рецептом виходить незвичайною, соковитою, в міру м’якою і дуже смачною.

Інгредієнти

Морква – 250 гр
Цибуля – 70 гр
М’якоть свинини або телятини – 150 гр
Масло рослинне – 100 гр
Часник – 1 зубчик
Суха корейська приправа – 5-10 гр
Сіль – за смаком

Як приготувати Томлена корейська морква з цибулею і м’ясом (теплий салат)

У цьому рецепті морква обсмажується пару хвилин на слабкому вогні, в результаті чого вона набуває незвичайний смак і практично не хрумтить. Обсмажені м’ясні шматочки і цибулю додають ще більшу вишуканість.

Покроковий рецепт

Морква промити під проточною водою і почистити.

Натерти моркву на спеціальній корейської тертці.

Цибуля очистити від лушпиння і порізати півкільцями.


У сковороді розігріти рослинне масло, опустити цибулю і обсмажувати на маленькому вогні до прозорості, після чого перекласти в тарілку.


М’ясо порізати невеликими брусочками і обсмажувати в тому ж маслі, що і цибулю на повільному вогні до золотистого кольору.


Часник почистити і подрібнити. Додати до смаженій м’ясу.


До м’яса у сковорідку покласти моркву і цибулю.


Посипати корейської приправою, посолити за смаком. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і томити на повільному вогні протягом 5-8 хвилин.

Перекласти салат в чашу і ще раз все добре перемішати.


Подавати томлену корейську моркву можна в теплому і холодному вигляді.