Всі звикли до звичайної хрусткою моркви по-корейськи. Морква, приготована за цим рецептом виходить незвичайною, соковитою, в міру м’якою і дуже смачною.
Інгредієнти
Морква – 250 гр | |
Цибуля – 70 гр | |
М’якоть свинини або телятини – 150 гр | |
Масло рослинне – 100 гр | |
Часник – 1 зубчик | |
Суха корейська приправа – 5-10 гр | |
Сіль – за смаком |
У цьому рецепті морква обсмажується пару хвилин на слабкому вогні, в результаті чого вона набуває незвичайний смак і практично не хрумтить. Обсмажені м’ясні шматочки і цибулю додають ще більшу вишуканість.
Покроковий рецепт
Морква промити під проточною водою і почистити.
Натерти моркву на спеціальній корейської тертці.
Цибуля очистити від лушпиння і порізати півкільцями.
У сковороді розігріти рослинне масло, опустити цибулю і обсмажувати на маленькому вогні до прозорості, після чого перекласти в тарілку.
М’ясо порізати невеликими брусочками і обсмажувати в тому ж маслі, що і цибулю на повільному вогні до золотистого кольору.
Часник почистити і подрібнити. Додати до смаженій м’ясу.
До м’яса у сковорідку покласти моркву і цибулю.
Посипати корейської приправою, посолити за смаком. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і томити на повільному вогні протягом 5-8 хвилин.
Перекласти салат в чашу і ще раз все добре перемішати.
Подавати томлену корейську моркву можна в теплому і холодному вигляді.