Під корейська морква з цибулею і мясом (теплий салат)

Під корейська морква з цибулею і мясом (теплий салат) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Морква промити під проточною водою і почистити.

Натерти моркву на спеціальній корейської тертці.

Цибуля очистити від лушпиння і порізати півкільцями.


У сковороді розігріти рослинне масло, опустити цибулю і обсмажувати на маленькому вогні до прозорості, після чого перекласти в тарілку.


М’ясо порізати невеликими брусочками і обсмажувати в тому ж маслі, що і цибулю на повільному вогні до золотистого кольору.


Часник почистити і подрібнити. Додати до смаженій м’ясу.


До м’яса у сковорідку покласти моркву і цибулю.


Посипати корейської приправою, посолити за смаком. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і томити на повільному вогні протягом 5-8 хвилин.

Перекласти салат в чашу і ще раз все добре перемішати.


Подавати томлену корейську моркву можна в теплому і холодному вигляді.