Морква промити під проточною водою і почистити.
Натерти моркву на спеціальній корейської тертці.
Цибуля очистити від лушпиння і порізати півкільцями.
У сковороді розігріти рослинне масло, опустити цибулю і обсмажувати на маленькому вогні до прозорості, після чого перекласти в тарілку.
М’ясо порізати невеликими брусочками і обсмажувати в тому ж маслі, що і цибулю на повільному вогні до золотистого кольору.
Часник почистити і подрібнити. Додати до смаженій м’ясу.
До м’яса у сковорідку покласти моркву і цибулю.
Посипати корейської приправою, посолити за смаком. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і томити на повільному вогні протягом 5-8 хвилин.
Перекласти салат в чашу і ще раз все добре перемішати.
Подавати томлену корейську моркву можна в теплому і холодному вигляді.