Підготувати всі інгредієнти для приготування пікантною запеченої яловичини з ананасом.
М’ясо порізати на пластинки, відбити, посолити, посипати чорним меленим перцем, добре втерти руками і залишити маринуватися на 15 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями.
Форму для запікання полити оливковою олією, викласти цибулю і ще збризнути оливковою олією.
На цибулю викласти замариноване м’ясо, змастити його майонезом, потім посипати червоним перцем чилі. Запікати близько 20 хвилин при 160 градусах, потім збільшити температуру до 200 градусів і запікати ще 15 хвилин.
Сир натерти на крупній тертці.
На м’ясо викласти ананаси, посипати сиром і запікати ще 15 хвилин при 200 градусах.
Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!