Дрібно подрібнити капусту на спеціальній тертці. Чим дрібніше нарубаних капуста, тим краще.
Додати до овочу суміш мелених перців, цукор і сіль. Гарненько розім’яти капусту з пряними компонентами, щоб вона пустила сік. Залишити масу на півгодини.
Всипати до капусти часник, пропущений через прес, а також – оцет.
Заправити овочевий салат майонезом. За бажанням, додати зелень. Ідеальним варіантом стане базилік, зелена цибуля або кріп.
Дати салату настоятися, після чого подавати до столу. Якщо ви додаєте в салат зелень, краще всього зробити це перед подачею.
Приємного апетиту! Салат виходить легким ароматний і дуже смачним! Перевага страви – просте і неймовірно швидке приготування. Експериментуйте з інгредієнтами і насолоджуйтесь простий і смачною закускою.