Розсольник виходить наваристим, ситним, з ноткою гостроти
Інгредієнти
Вода – 3л | |
Яловичина на кістці – 350 гр | |
Картопля – 3 шт | |
Морква – 1 шт | |
цибуля – 1 шт | |
часник – 1 зубок | |
огірки мариновані – 3 шт | |
томат – 500 мл | |
рис – 1 ст. ложка | |
перець чилі – 1 стрючок | |
зелень – 4 гілочки | |
масло ростительное – для смаження | |
сіль,перець,цукор – за смаком | |
сметана – за смаком |
Пікантний розсольник на яловичому бульйоні на будь-який смак
Покроковий рецепт
Варимо яловичий бульйон протягом 30 хвилин
Поки вариться бульйон, чистимо овочі, картоплі і цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо
Дістаємо м’ясо, режим кубиками, додаємо в бульйон
Кидаємо картоплю в бульйон, солимо, перчимо
Обсмажуємо до золотистого кольору : цибулю, моркву, половину часнику , додаємо 1 ст. ложку цукру
Вливаємо томат, і додаємо перець чилі. Тушкуємо 5-7 хвилин
Додаємо зажарку в бульйон
ретельно промиваємо рис, додаємо в суп, перемішуємо. Варимо 7-10 хвилин
Беремо огірки, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо, варимо 5-7 хвилин
В кінці додаємо дрібно нарізаний часник, зелень, сметану!