Пиріг з лаваша з фаршем та сиром

Пиріг з лаваша з фаршем та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо сир і зелень. Зелень дрібно нарізаємо на дощечці ножиком. Сир натираємо на тертці. Дістаємо фарш. Укладаємо його в глибоку миску. Додаємо до нього мелконарезанного зелень і натертий сир.

Дістаємо форму для запікання. Устеляємо її лавашем. Лаваш повинен трохи звисати з бортиків. Викладаємо половину фаршу на лаваш у формі.

Далі беремо невелику мисочку. У неї наливаємо кефір і розбиваємо туди яйце. Перемішуємо.

Після чого беремо наступний лист лавашу, рвемо його на частини. Отримані частини занурюємо в приготовлену раніше консистенцію кефіру і яйця і укладаємо поверх фаршу. Зверху викладаємо половину фаршу.

Залишки консистенції (яєчно-кефірної) витрачаємо, просто виливаючи їх. Накриваємо все це цілим листом лаваша. Плюс до цього покладемо наверх кілька тоненьких шматочків вершкового масла.

В такому стані відправляємо форму в духовку. Духовка повинна бути прогріта попередньо до температури 240 градусів за Цельсієм. Час готування близько 20 хвилин.

Після закінчення часу м’ясний пиріг з лаваша готовий! Дістаємо його з духовки і подаємо на стіл! Їсти подано!