Пишний апельсиновий пиріг

Пишний апельсиновий пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гості на порозі, а до чаю нічого немає? Ловіть швидкий рецепт смачного пирога з найбільш простих, доступних інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Цедру апельсина потрібно натерти на дрібній тертці. З решти апельсина потрібно вичавити сік. Яйця смішити з цукром і добре збити. До яйцям додаємо розтоплене вершкове масло, ванілін, сік апельсина. Все добре перемішуємо. Додаємо до інгредієнтів борошно, розпушувач і цедру апельсина. І знову все ретельно перемішуємо. Перемішати потрібно так, щоб не було грудочок. Тісто вийде густим.

У форму для випікання потрібно покласти лист пергаментного паперу і вилити наше тісто, розподіливши рівно формі. Форму краще брати круглу, щоб пиріг виглядав красивіше. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, можна посипати його цукровою пудрою.

Скликаємо гостей до столу і подаємо апельсиновий пиріг до чаю. Приємного апетиту!