Мінімум інгредієнтів і максимум користі.
Інгредієнти
картопля – 4 шт. | |
морква – 1 шт. | |
цибулина – 1 шт. | |
часник – 3 зубчики | |
капуста квашена – 400 гр. | |
масло рослинне – 2 ст. л. | |
лавровий лист – 1 шт. | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
цукор – 1 ст. л. |
Приготуйте цей смачний, освежаюший борщ із квашеної капусти. Набір інгредієнтів дуже примітивний, але результат Вас здивує і порадує. Квашену капусту рекомендують всі дієтологи, вона містить велику кількість вітаміну С, сповнена також вітамінами групи А, До, U. Вживання квашеної капусти сприяє регенерації клітин, а також допомагає позбутися від зайвих кілограм. І звичайно ж багато хто знає, вона є прекрасним засобом від похмілля.
У рецепті немає м’яса, але ідеально поєднується з реберцями.
Покроковий рецепт
Картоплю почистити, нарізати кубиками і поставити варитися в каструлі з водою. Моркву, часник і цибулю подрібнити.
На розігрітій з олією сковорідці смажимо трохи моркву з цибулею, потім додаємо часник.
У киплячу воду з картоплею відправляємо квашену капусту і засмажку. Додати лаыровый лист, сіль, перець, цукор і спеції на свій смак. Я додаю каррі, він надає дуже гарний колір страви, але проявляється не відразу, а черещ 10-15 хвилин після кипіння.
На середньому вогні борщик кипить до готовності картоплі і розм’якшення капусти, хвилин 15-20.
Приємного апетиту!