Пісні (дієтичне) щі з квашеної капусти

Пісні (дієтичне) щі із квашеної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мінімум інгредієнтів і максимум користі.

Інгредієнти

картопля – 4 шт.
морква – 1 шт.
цибулина – 1 шт.
часник – 3 зубчики
капуста квашена – 400 гр.
масло рослинне – 2 ст. л.
лавровий лист – 1 шт.
сіль, перець, спеції – за смаком
цукор – 1 ст. л.

Як приготувати Пісні (дієтичне) щі з квашеної капусти

Приготуйте цей смачний, освежаюший борщ із квашеної капусти. Набір інгредієнтів дуже примітивний, але результат Вас здивує і порадує. Квашену капусту рекомендують всі дієтологи, вона містить велику кількість вітаміну С, сповнена також вітамінами групи А, До, U. Вживання квашеної капусти сприяє регенерації клітин, а також допомагає позбутися від зайвих кілограм. І звичайно ж багато хто знає, вона є прекрасним засобом від похмілля.
У рецепті немає м’яса, але ідеально поєднується з реберцями.

Покроковий рецепт

Картоплю почистити, нарізати кубиками і поставити варитися в каструлі з водою. Моркву, часник і цибулю подрібнити.


На розігрітій з олією сковорідці смажимо трохи моркву з цибулею, потім додаємо часник.

У киплячу воду з картоплею відправляємо квашену капусту і засмажку. Додати лаыровый лист, сіль, перець, цукор і спеції на свій смак. Я додаю каррі, він надає дуже гарний колір страви, але проявляється не відразу, а черещ 10-15 хвилин після кипіння.


На середньому вогні борщик кипить до готовності картоплі і розм’якшення капусти, хвилин 15-20.
Приємного апетиту!