У каструлю влити воду, на помірному вогні довести її до кипіння, злегка посолити, після цього промити невеликий качан білокачанної капусти розрізати на чотири частини.
Покласти нарізану капусту в каструлю з киплячою водою, варити її приблизно шість хвилин.
Як тільки капуста буде готова, перекласти її на сито і дочекатися, коли вона підсохне, потім видалити качан. Перекласти варену капусту в миску і подрібнити її блендером, порубати промитий свіжий кріп, дрібно натерти часник, відправити ці компоненти в ємність з капустяним пюре.
Почистити і дуже дрібно порубати салатний цибулю, відправити його в миску з іншими компонентами, насипати пшеничне борошно і манну крупу, додати за смаком сіль.
Добре перемішати капустяний фарш, дати йому настоятися, після цього сформувати зволоженими руками котлети, обваляти їх в сухарній паніровці.
Поставити на помірний вогонь сковорідку, влити в неї соняшникова олія, прогріти його і до рум’яної скоринки в ньому обсмажити котлети.