Щі да каша – їжа наша, говорить російська приказка. У кожної господині завжди є свій рецепт щей. Я пропоную спробувати вам мій рецепт пісних щів.
Покроковий рецепт
Підготувати овочі: картоплю, цибулю, моркву почистити. Капусту нарізати соломкою, моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями, плюс до всього нарізати свіжий перчик. Картоплю і капусту викласти в киплячу підсолену воду і варити 10 хвилин.
Обсмажити на сковороді в рослинному маслі цибулю, моркву і перець до напівготовності.
Після того, як овочі потушились додати чорний мелений перець, червону мелену паприку, столову ложку борошна і все добре перемішати. Можна налити в сковороду 0,5 склянки бульйону в якому варяться овочі.
Викласти обсмажені овочі в каструлю, де у нас вже варяться капуста з картоплею. І варити ще 10 хвилин.
Порізати петрушку і прикрасити нею пісні щі, додати сметани. Обід готовий!