Пісний бутерброд з овочами і сиром

Пісний бутерброд з овочами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З незліченних видів в світі сендвічів можна з упевненістю сказати, що більшість містять в якості основного інгредієнта якийсь білок, будь то м’ясо, риба або сир. Але не цей. Тут основа – смажена буряк, одне з моїх найулюбленіших страв.

Буряк не може бути очевидним вибором бутербродів, але якщо ви перестанете думати про це, приготуєте, спробуєте цю страву, стане ясно, що це те, що потрібно бутерброду. А саме ніжну, соковиту, ароматну начинку, яка найкращим чином контрастує з хлібом і незвичайної заправкою.

Ключ до використання буряків в сендвічах – максимально збалансувати їх природну солодкість. У цьому рецепті я роблю це, додаючи велику кількість свіжого тертого імбиру, а потім покриваючи його крихтами козячого сиру і яскравою зеленню з тонко нарізаного кропу, зеленої цибулі, фенхелю та свіжої петрушки. Невелика кількість гірчиці в заправці додає ще одну пряну нотку і балансує смак солодкої буряків.

Покроковий рецепт