Пісний гарнір – запечені в сметані печериці

Пісний гарнір – запечені в сметані печериці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачно смажити печериці на вогні,але якщо немає такої можливості? Тут на допомогу прийде духовка і можна насолодитися улюбленою закускою в будь-який час.

Покроковий рецепт

Наш склад: гриби, сметана, сир та спеції…
Печериці вимити.

Печериці нарізати. Якщо гриби маленькі, то розрізати на чотири частини. Якщо великі, то розрізати спочатку навпіл, а потім пластинками.

Після того як ми нарізали гриби. Додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо…

Викладаємо гриби на противинь для запікання, вистелений фольгою. І ставимо в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200-220 градусів.

В кінці запікання додаємо тертий сир.

Подаємо запечені гриби в сметані до столу. Приємного апетиту!