Крем-суп з молодого зеленого горошку. Густоту супу можна відрегулювати кількістю води і солі.

Інгредієнти
| Зелений горошок молодий – 500 гр. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Вода – 2 л | |
| Сіль – за смаком |
Ніжний крем-суп з молодого зеленого горошку – відмінний варіант для літнього обіду. Суп з молодим горошком виходить злегка солодкуватий, дуже ніжним і низькокалорійним. Такий суп стане хітом обіднього столу жарким літом
Покроковий рецепт
1. Горошок промийте, уважно переберіть, якщо є залишки шкірки, видалити їх.

2. Цибулю дрібно наріжте. Для крем-супів я зазвичай ріжу інгредієнти як-попало, але оскільки горошок молодий і зваритися досить швидко, то потрібно щоб цибуля зварився одночасно з ним. А великі шматки цибулі будуть вариться довго.

3. Складіть овочі в каструлю, залийте водою, посоліть. Варіть до готовності десь 15-20 хвилин.


4. Перекладіть все в чашу блендера, трошки горошку залиште цілою для подачі, і збийте в пюре. Насипте суп у тарілку і зверху посипте цілим горошком.
