Отже, попередньо відварену і очищену картоплю нарізаємо для пісного салату дрібними кубиками. Відправляємо картопляну нарізку в миску.
Промиваємо свіжий огірочок, якщо кожурка у нього не гірчить, то її можна не зрізати. Нарізаємо свіжий огірок також дрібними кубиками. Відправляємо подрібнений інгредієнт в миску.
Наступний інгредієнт пісного салату – відварна морква очищена. Нарізаємо її за аналогією з попередніми компонентами салату, тобто кубиками.
Перш ніж додати зерна кукурудзи, відкидаємо їх на сито, щоб злити зайвий сік. Потім переправляємо кукурудзу в салат.
Інгредієнти подрібнені пісного салату приправляємо сіллю, заправляємо рослинною олією. Перемішуємо. Пісний салат з консервованою кукурудзою готовий. При подачі прикрашаємо його нарубаним зеленою цибулею. Приємного апетиту!